Anticearcan Estée Lauder DOUBLE WEAR INSTANT FIX CONCEALER 5N 12ml cu comanda online

Da perfectiune tenului tau cu un Anticearcan Estée Lauder DOUBLE WEAR INSTANT FIX CONCEALER 5N 12ml, perfect pentru a fi utilizat in orice moment al zilei. Alege un corector Estée Lauder bun ce te ajuta sa acoperi atat cearcanele cat si cosurile, pistruii sau diversele imperfectiuni.

VEZI PRET

Caracteristici Anticearcan Estée Lauder DOUBLE WEAR INSTANT FIX CONCEALER 5N 12ml cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Anticearcan Estée Lauder
Id Produs: PMKELAU1359517

Legendarul fond de ten Double Wear are nevoie de un corector pe măsură. Așadar, Estée Lauder a creat incredibilul Double Wear Instant Fix Concealer. La un capăt produsul conține un ser hidratant pentru pregătirea zonei minimizând aspectul ridurilor fine, iar la celălalt capăt se află corectorul cu acoperire medie spre mare ce rezistă până la 24 de ore. Cearcănele, imperfecțiunile și pigmentările tenului vor fi estompate complet, iar aspectul mat satinat te va impresiona de îndată!

Brand: Estée Lauder
Colectie: DOUBLE WEAR INSTANT FIX CONCEALER 5N 12ml

Opteaza pentru un Anticearcan Estée Lauder cu acoperire mare si rezistenta sporita ce reuseste sa mascheze pana si cea mai mica imperfectiune de pe fata ta. In functie de tipul de piele, alege un anticearcan Estée Lauder online pentru piele uscata, normala, mixta sau cu tendinta de ingrasare.

Un Anticearcan profesional Estée Lauder cu rol hidratant sau iluminator este ideal pentru a da o nota distincta machiajului. Alege produsul DOUBLE WEAR INSTANT FIX CONCEALER 5N 12ml si aplica-l in straturi subtiri pana la obtinerea efectului dorit si esti gata sa iesi din casa.

Alege sa cumperi online Anticearcan Estée Lauder DOUBLE WEAR INSTANT FIX CONCEALER 5N 12ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: