Anticearcan Estée Lauder DOUBLE WEAR STAY-IN-PLACE 8 ML Medium 3 cu comanda online

Da perfectiune tenului tau cu un Anticearcan Estée Lauder DOUBLE WEAR STAY-IN-PLACE 8 ML Medium 3, perfect pentru a fi utilizat in orice moment al zilei. Alege un corector Estée Lauder bun ce te ajuta sa acoperi atat cearcanele cat si cosurile, pistruii sau diversele imperfectiuni.

VEZI PRET

Caracteristici Anticearcan Estée Lauder DOUBLE WEAR STAY-IN-PLACE 8 ML Medium 3 cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Anticearcan Estée Lauder
Id Produs: PFOFOELAU518286

Estee Lauder Double Wear Stay-in-Place, un corector care acopera perfect urmele lasate de acnee, decolorarile, cearcanele si alte imperfectiuni ale pielii. Rezista 15 ore si confera luminozitate machiajului, fara sa ingrase sau sa usuce pielea. Nu e nevoie decat sa tapotezi usor zona cu probleme folosind o cantitate minima de produs si pielea devine neteda si uniforma, ca prin farmec. Corectorul este imbogatit cu minerale si substante emoliente care hidrateaza pielea si faciliteaza aplicarea uniforma.

Brand: Estée Lauder
Colectie: DOUBLE WEAR STAY-IN-PLACE 8 ML Medium 3

Opteaza pentru un Anticearcan Estée Lauder cu acoperire mare si rezistenta sporita ce reuseste sa mascheze pana si cea mai mica imperfectiune de pe fata ta. In functie de tipul de piele, alege un anticearcan Estée Lauder online pentru piele uscata, normala, mixta sau cu tendinta de ingrasare.

Un Anticearcan profesional Estée Lauder cu rol hidratant sau iluminator este ideal pentru a da o nota distincta machiajului. Alege produsul DOUBLE WEAR STAY-IN-PLACE 8 ML Medium 3 si aplica-l in straturi subtiri pana la obtinerea efectului dorit si esti gata sa iesi din casa.

Alege sa cumperi online Anticearcan Estée Lauder DOUBLE WEAR STAY-IN-PLACE 8 ML Medium 3 la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: