Anticearcan Giorgio Armani FLUID SHEER LIQUID HIGHLIGHTER 8 30ml cu comanda online

Da perfectiune tenului tau cu un Anticearcan Giorgio Armani FLUID SHEER LIQUID HIGHLIGHTER 8 30ml, perfect pentru a fi utilizat in orice moment al zilei. Alege un corector Giorgio Armani bun ce te ajuta sa acoperi atat cearcanele cat si cosurile, pistruii sau diversele imperfectiuni.

VEZI PRET

Caracteristici Anticearcan Giorgio Armani FLUID SHEER LIQUID HIGHLIGHTER 8 30ml cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Anticearcan Giorgio Armani
Id Produs: PFOFOARMA1148331

Fluid Sheer este un iluminator lichid versatil pe care îl poți folosi în diverse moduri pentru a obține look-ul dorit. Poți aplica produsul ca bază de machiaj pentru un ten mai luminos; îl poți amesteca cu fondul de ten sau îl poți aplica în anumite zone pe care dorești să le evidențiezi.

Brand: Giorgio Armani
Colectie: FLUID SHEER LIQUID HIGHLIGHTER 8 30ml

Opteaza pentru un Anticearcan Giorgio Armani cu acoperire mare si rezistenta sporita ce reuseste sa mascheze pana si cea mai mica imperfectiune de pe fata ta. In functie de tipul de piele, alege un anticearcan Giorgio Armani online pentru piele uscata, normala, mixta sau cu tendinta de ingrasare.

Un Anticearcan profesional Giorgio Armani cu rol hidratant sau iluminator este ideal pentru a da o nota distincta machiajului. Alege produsul FLUID SHEER LIQUID HIGHLIGHTER 8 30ml si aplica-l in straturi subtiri pana la obtinerea efectului dorit si esti gata sa iesi din casa.

Alege sa cumperi online Anticearcan Giorgio Armani FLUID SHEER LIQUID HIGHLIGHTER 8 30ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: