Anticearcan Guerlain PRECIOUS LIGHT REJUVENATING 30 ML Light 0 cu comanda online

Da perfectiune tenului tau cu un Anticearcan Guerlain PRECIOUS LIGHT REJUVENATING 30 ML Light 0, perfect pentru a fi utilizat in orice moment al zilei. Alege un corector Guerlain bun ce te ajuta sa acoperi atat cearcanele cat si cosurile, pistruii sau diversele imperfectiuni.

VEZI PRET

Caracteristici Anticearcan Guerlain PRECIOUS LIGHT REJUVENATING 30 ML Light 0 cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Anticearcan Guerlain
Id Produs: PFOFOGUER221895

Guerlain Precious Light Rejuvenating Illuminator, un produs unic ce reda aspectul proaspat, tineresc al tenului cu un singur click al baghetei sale magice. Iluminatorul original este creat cu pigmenti Golden Radiance si un complex pretios de rejuvenare ce sterg de pe fata imperfectiunile, ridurile, porii dilatati si celelalte imperfectiuni ale pielii. Datorita proprietatilor de reflectare a luminii, formula asigura un ten perfect neted, uniform, impecabil.

Brand: Guerlain
Colectie: PRECIOUS LIGHT REJUVENATING 30 ML Light 0

Opteaza pentru un Anticearcan Guerlain cu acoperire mare si rezistenta sporita ce reuseste sa mascheze pana si cea mai mica imperfectiune de pe fata ta. In functie de tipul de piele, alege un anticearcan Guerlain online pentru piele uscata, normala, mixta sau cu tendinta de ingrasare.

Un Anticearcan profesional Guerlain cu rol hidratant sau iluminator este ideal pentru a da o nota distincta machiajului. Alege produsul PRECIOUS LIGHT REJUVENATING 30 ML Light 0 si aplica-l in straturi subtiri pana la obtinerea efectului dorit si esti gata sa iesi din casa.

Alege sa cumperi online Anticearcan Guerlain PRECIOUS LIGHT REJUVENATING 30 ML Light 0 la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: