Anticearcan Shiseido SYNCHRO SKIN CORRECTING GELSTICK 103 2.5gr cu comanda online

Da perfectiune tenului tau cu un Anticearcan Shiseido SYNCHRO SKIN CORRECTING GELSTICK 103 2.5gr, perfect pentru a fi utilizat in orice moment al zilei. Alege un corector Shiseido bun ce te ajuta sa acoperi atat cearcanele cat si cosurile, pistruii sau diversele imperfectiuni.

VEZI PRET

Caracteristici Anticearcan Shiseido SYNCHRO SKIN CORRECTING GELSTICK 103 2.5gr cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Anticearcan Shiseido
Id Produs: PMKSHIS1408940

Noul anti cearcăn Synchro Correction Gelstick de la Shiseido are o formulă revoluționară ce folosește tehnologia Synchro Skin. Produsul este potrivit pentru toate tipurile de ten, îți oferă o acoperire medie ce poate fi crescută gradual, este hidratant, rezistent la umiditate și nu formează cute. . Formula ușoară îi permite pielii să respire și nu îți va da senzație de ten încărcat, nivelul de acoperire poate fi crescut gradual și are o rezistență îndelungată.

Brand: Shiseido
Colectie: SYNCHRO SKIN CORRECTING GELSTICK 103 2.5gr

Opteaza pentru un Anticearcan Shiseido cu acoperire mare si rezistenta sporita ce reuseste sa mascheze pana si cea mai mica imperfectiune de pe fata ta. In functie de tipul de piele, alege un anticearcan Shiseido online pentru piele uscata, normala, mixta sau cu tendinta de ingrasare.

Un Anticearcan profesional Shiseido cu rol hidratant sau iluminator este ideal pentru a da o nota distincta machiajului. Alege produsul SYNCHRO SKIN CORRECTING GELSTICK 103 2.5gr si aplica-l in straturi subtiri pana la obtinerea efectului dorit si esti gata sa iesi din casa.

Alege sa cumperi online Anticearcan Shiseido SYNCHRO SKIN CORRECTING GELSTICK 103 2.5gr la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: