Anticearcan Yves Saint Laurent TOUCHE ÉCLAT CONCEALER 3 2.5ml cu comanda online

Da perfectiune tenului tau cu un Anticearcan Yves Saint Laurent TOUCHE ÉCLAT CONCEALER 3 2.5ml, perfect pentru a fi utilizat in orice moment al zilei. Alege un corector Yves Saint Laurent bun ce te ajuta sa acoperi atat cearcanele cat si cosurile, pistruii sau diversele imperfectiuni.

VEZI PRET

Caracteristici Anticearcan Yves Saint Laurent TOUCHE ÉCLAT CONCEALER 3 2.5ml cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Anticearcan Yves Saint Laurent
Id Produs: PMKYSLA1357676

Acesta este secretul de frumusețe pe care toate prietenele tale vor dori să-l afle! Anticearcanul Yves Saint Laurent Touch Eclat Radiant Touch este infuzat cu Luminocaptide, care fac tenul tau să radieze de prospețime, chiar dacă au trecut multe ore de când nu ai dormit. Aplică-l în zonele strategice și vei vedea cum cearcanele, liniile fine și semnele de oboseală dispar. Pentru efect de mărire a ochilor, aplică-l între sprâncene și pe laturile nasului, iar pentru a da un efect de volum buzelor, aplică-l în jurul gurii și pe vârful bărbiei.

Brand: Yves Saint Laurent
Colectie: TOUCHE ÉCLAT CONCEALER 3 2.5ml

Opteaza pentru un Anticearcan Yves Saint Laurent cu acoperire mare si rezistenta sporita ce reuseste sa mascheze pana si cea mai mica imperfectiune de pe fata ta. In functie de tipul de piele, alege un anticearcan Yves Saint Laurent online pentru piele uscata, normala, mixta sau cu tendinta de ingrasare.

Un Anticearcan profesional Yves Saint Laurent cu rol hidratant sau iluminator este ideal pentru a da o nota distincta machiajului. Alege produsul TOUCHE ÉCLAT CONCEALER 3 2.5ml si aplica-l in straturi subtiri pana la obtinerea efectului dorit si esti gata sa iesi din casa.

Alege sa cumperi online Anticearcan Yves Saint Laurent TOUCHE ÉCLAT CONCEALER 3 2.5ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: