Apa de Parfum Baldinini OR NOIR 75 ML cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Parfum Baldinini OR NOIR 75 ML si te vei face rapid remarcat/a indiferent de ocazie. Achizitionat pentru tine sau cineva drag, un parfum Baldinini original este cea mai inspirata alegere pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Parfum Baldinini OR NOIR 75 ML cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Parfum Baldinini
Id Produs: PAVEPBLDN047524

O aroma misterioasa, seducatoare si fascinanta, cu note de varf fructate, de mandarine dulci, mar si para, cu o inima florala, de frezii si iasomie si cu un final delicios, de nuca de cocos si pralina. Parfumul durabil este perfect pentru o noapte lunga in oras sau in club, dar si pentru intalniri formale, unde vrei sa impresionezi.

Brand: Baldinini
Colectie: OR NOIR 75 ML

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Baldinini dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt menite sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Parfum Baldinini online.

Daca iti doresti un parfum Baldinini rezistent pentru o ocazie mai speciala atunci apa de parfum OR NOIR 75 ML este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc isi vor pastra aroma pe piele un timp indelungat.

Alege sa cumperi online Apa de Parfum Baldinini OR NOIR 75 ML la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: