Apa de Parfum Balenciaga ROSABOTANICA 50 ML 50ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Parfum Balenciaga ROSABOTANICA 50 ML 50ml si te vei face rapid remarcat/a indiferent de ocazie. Achizitionat pentru tine sau cineva drag, un parfum Balenciaga original este cea mai inspirata alegere pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Parfum Balenciaga ROSABOTANICA 50 ML 50ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Parfum Balenciaga
Id Produs: PPAEPBALE1044351

Verde si romantic ca un trandafir, intepator ca spinii sai enigmatici. Rosabotanica imbina nuante florale cu tonuri condimentate pentru a crea un elixir imbietor unic, care te va seduce de la primele note. Parfumul debuteaza cu arome puternice de frunza de smochin si frunza de portocala amara, continua cu trandafir, cardamom si piper roz si incheie in tonuri lemnoase rafinate si catifelate. Rosabotanica este un rasfat floral diurn cu care feminitatea ta se asorteaza perfect!

Brand: Balenciaga
Colectie: ROSABOTANICA 50 ML 50ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Balenciaga dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt menite sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Parfum Balenciaga online.

Daca iti doresti un parfum Balenciaga rezistent pentru o ocazie mai speciala atunci apa de parfum ROSABOTANICA 50 ML 50ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc isi vor pastra aroma pe piele un timp indelungat.

Alege sa cumperi online Apa de Parfum Balenciaga ROSABOTANICA 50 ML 50ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: