Apa de Parfum Bottega Veneta BOTTEGA VENETA 75ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Parfum Bottega Veneta BOTTEGA VENETA 75ml si te vei face rapid remarcat/a indiferent de eveniment. Achizitionat pentru tine sau cineva drag, un parfum original Bottega Veneta este cea mai potrivita alegere pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Parfum Bottega Veneta BOTTEGA VENETA 75ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Parfum Bottega Veneta
Id Produs: PPAEPBOVE515287

Apa de Parfum Bottega Veneta este ispirata de fabuloasele colectii realizate din piele ale casei de moda. Un parfum ce impleteste cu succes note de piele cu note florale si citrate, acesta aminteste de minunatele peisaje ale zonei rurale din apropierea Venetiei si este construit atent, cu meticulozitatea unui adevarat artist. Apa de Parfum Bottega Veneta culege ingrediente din cele mai variate din toate colturile lumii, precum bergamota din Italia, piper roz din Brazilia, iasomie sambac din India si patchouli din Indonezia.

Brand: Bottega Veneta
Colectie: BOTTEGA VENETA 75ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Bottega Veneta dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Parfum Bottega Veneta online.

Daca iti doresti un parfum Bottega Veneta rezistent pentru o ocazie mai aparte, atunci apa de parfum BOTTEGA VENETA 75ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc isi vor pastra un timp indelungat aroma pe piele.

Alege sa cumperi online Apa de Parfum Bottega Veneta BOTTEGA VENETA 75ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: