Apa de Parfum Bottega Veneta KNOT 75ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Parfum Bottega Veneta KNOT 75ml si te vei face rapid remarcat/a indiferent de eveniment. Achizitionat pentru tine sau cineva drag, un parfum original Bottega Veneta este cea mai potrivita alegere pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Parfum Bottega Veneta KNOT 75ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Parfum Bottega Veneta
Id Produs: PPAEPBOVE1090663

Apa de Parfum Bottega Veneta Knot, asa cum sugereaza si numele, este gandita precum un pod ce leaga aroma fabuloasa a parfumului de o imagine draga, inghetata in timp si spatiu, o amintire fascinanta si greu de uitat. Inspirat din peisajele de vis din Riviera Italiana, de briza sarata a marii ce patrunde prin geamurile larg deschise ale unei case situate in apropierea marii, acest parfum impleteste cu succes note citrice cu o inima florala si o baza din mosc si boabe delicioase de tonka.

Brand: Bottega Veneta
Colectie: KNOT 75ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Bottega Veneta dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Parfum Bottega Veneta online.

Daca iti doresti un parfum Bottega Veneta rezistent pentru o ocazie mai aparte, atunci apa de parfum KNOT 75ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc isi vor pastra un timp indelungat aroma pe piele.

Alege sa cumperi online Apa de Parfum Bottega Veneta KNOT 75ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: