Apa de Parfum Bvlgari MAN IN BLACK ORIENT 100ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Parfum Bvlgari MAN IN BLACK ORIENT 100ml si te vei face rapid remarcat/a indiferent de eveniment. Achizitionat pentru tine sau cineva drag, un parfum original Bvlgari este cea mai potrivita alegere pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Parfum Bvlgari MAN IN BLACK ORIENT 100ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Parfum Bvlgari
Id Produs: PPAEPBVLG1220487

Creat de celebrul parfumier Alberto Morillas, Bulgari Black Orient Man este un parfum oriental lemnos, cu note foarte deosebite, pornind de la cele de varf de rom si cardamom, trecand prin mijlocul de tuberoza si trandafir, ajungand pana la baza de pielarie si lemn de agar sau oud, considerat a fi cel mai scump lemn din lume. Ingrediente rare pentru una dintre cele mai speciale arome din universul parfumurilor.

Brand: Bvlgari
Colectie: MAN IN BLACK ORIENT 100ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Bvlgari dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Parfum Bvlgari online.

Daca iti doresti un parfum Bvlgari rezistent pentru o ocazie mai aparte, atunci apa de parfum MAN IN BLACK ORIENT 100ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc isi vor pastra un timp indelungat aroma pe piele.

Alege sa cumperi online Apa de Parfum Bvlgari MAN IN BLACK ORIENT 100ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: