Apa de Parfum Bvlgari SPLENDIDA ROSE ROSE 100ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Parfum Bvlgari SPLENDIDA ROSE ROSE 100ml si te vei face rapid remarcat/a indiferent de eveniment. Achizitionat pentru tine sau cineva drag, un parfum original Bvlgari este cea mai potrivita alegere pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Parfum Bvlgari SPLENDIDA ROSE ROSE 100ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Parfum Bvlgari
Id Produs: PPAEPBVLG1251360

Experimentează romantismul italian cu apa de parfum Rose Rose, parte a colecției Splendida. Aceasta este îmbuteliată într-o superbă sticlă inspirată de elegantul decolteu feminin și are un gât auriu, precum o bijuterie. Creația olfactivă este rezultatul unui minunat amestec de note delicate precum zmeură, trandafir de Damasc și mosc.

Brand: Bvlgari
Colectie: SPLENDIDA ROSE ROSE 100ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Bvlgari dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Parfum Bvlgari online.

Daca iti doresti un parfum Bvlgari rezistent pentru o ocazie mai aparte, atunci apa de parfum SPLENDIDA ROSE ROSE 100ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc isi vor pastra un timp indelungat aroma pe piele.

Alege sa cumperi online Apa de Parfum Bvlgari SPLENDIDA ROSE ROSE 100ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: