Apa de Parfum Bvlgari SPLENDIDA TUBEREUSE MYSTIQUE 100ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Parfum Bvlgari SPLENDIDA TUBEREUSE MYSTIQUE 100ml si te vei face rapid remarcat/a indiferent de eveniment. Achizitionat pentru tine sau cineva drag, un parfum original Bvlgari este cea mai potrivita alegere pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Parfum Bvlgari SPLENDIDA TUBEREUSE MYSTIQUE 100ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Parfum Bvlgari
Id Produs: PPABVLG1373408

După iris, trandafir, iasomie și magnolie, Bvlgari a decis să aducă în lumina reflectoarelor colecției Splendida tuberoza, cea mai senzuală floare, o floare afrodiziacă ce te va fermeca. La granița dintre realitate și vis, în ”ora albastră”, Bvlgari a reușit să captureze parfumul pur al acestei flori în vârful său efemer și astfel a obținut o mirobolantă creație olfactivă , elegantă, mistică și fermecătoare. Flaconul albastru al parfumului celebrează frumusețea feminină cu un design ce simbolizează pieptul unei femei gata de a fi îmbrățișată de aroma oriental-florală a acestei ape de parfum. Îți va scoate la iveală latura ascunsă și vei fi prinsă pe vecie în vraja ce te va atrage cu note de mugure de coacăze negre și davana, te va capta cu fermecătoarea și senzuala tuberoză și încheie delicat cu note orientale de vanilie și smirnă.

Brand: Bvlgari
Colectie: SPLENDIDA TUBEREUSE MYSTIQUE 100ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Bvlgari dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Parfum Bvlgari online.

Daca iti doresti un parfum Bvlgari rezistent pentru o ocazie mai aparte, atunci apa de parfum SPLENDIDA TUBEREUSE MYSTIQUE 100ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc isi vor pastra un timp indelungat aroma pe piele.

Alege sa cumperi online Apa de Parfum Bvlgari SPLENDIDA TUBEREUSE MYSTIQUE 100ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: