Apa de Parfum Calvin Klein WOMEN 50ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Parfum Calvin Klein WOMEN 50ml si te vei face rapid remarcat/a indiferent de ocazie. Achizitionat pentru tine sau cineva drag, un parfum Calvin Klein original este cea mai inspirata alegere pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Parfum Calvin Klein WOMEN 50ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Parfum Calvin Klein
Id Produs: PPAEPCKLE1329674

Calvin Klein Women este este parfumul senzualității și al feminității. Acesta exprimă atât libertatea, puterea, dar și tandrețea. Combinația proaspătă de citrice și eucalipt cu arome intense florale este învăluită de senzualitatea notelor lemnoase. Radiază cu ajutorul parfumului Women de la Calvin Klein!

Brand: Calvin Klein
Colectie: WOMEN 50ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Calvin Klein dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt menite sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Parfum Calvin Klein online.

Daca iti doresti un parfum Calvin Klein rezistent pentru o ocazie mai speciala atunci apa de parfum WOMEN 50ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc isi vor pastra aroma pe piele un timp indelungat.

Alege sa cumperi online Apa de Parfum Calvin Klein WOMEN 50ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: