Apa de Parfum Carolina Herrera GOOD GIRL VELVET FATALE 80ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Parfum Carolina Herrera GOOD GIRL VELVET FATALE 80ml si te vei face rapid remarcat/a indiferent de eveniment. Achizitionat pentru tine sau cineva drag, un parfum original Carolina Herrera este cea mai potrivita alegere pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Parfum Carolina Herrera GOOD GIRL VELVET FATALE 80ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Parfum Carolina Herrera
Id Produs: PPAEPHERE1304132

Carolina Herrera Good Girl Velvet Fatale este un parfum elegant, stilat, pornind de la designul elegant al sticlei, reamintindu-ne de pantoful pierdut si regasit al Cenusaresei, de data aceasta cu un finisaj de catifea. Stralucirea acestui parfum este pusa in lumina de notele de varf de migdale si cafea, pornind catre centrul de iasomie orris si tuberoza, ajungand pana la baza de tonka, santal si cacao.

Brand: Carolina Herrera
Colectie: GOOD GIRL VELVET FATALE 80ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Carolina Herrera dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Parfum Carolina Herrera online.

Daca iti doresti un parfum Carolina Herrera rezistent pentru o ocazie mai aparte, atunci apa de parfum GOOD GIRL VELVET FATALE 80ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc isi vor pastra un timp indelungat aroma pe piele.

Alege sa cumperi online Apa de Parfum Carolina Herrera GOOD GIRL VELVET FATALE 80ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: