Apa de Parfum Dior J'ADORE 100ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Parfum Dior J’ADORE 100ml si te vei face rapid remarcat/a indiferent de eveniment. Achizitionat pentru tine sau cineva drag, un parfum original Dior este cea mai potrivita alegere pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Parfum Dior J’ADORE 100ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Parfum Dior
Id Produs: PPAEPDIORF071524009

O legenda vie a lumii parfumurilor, J’Adore este un simbol al feminitatii clasice si al frumusetii absolute, asupra careia timpul nu are niciun cuvant de spus. Profund floral, elegant si sofisticat, parfumul J’Adore are o compozitie luminoasa in care se contopesc senzual note florale de ylang-ylang din insulele Comodoro, precedand o inima florala opulenta din trandafir de Damasc. Nuanta luxoasa este completata de un finish catifelat din iasomie Sambac, care te invaluie in caldura lor pretioasa.

Brand: Dior
Colectie: J’ADORE 100ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Dior dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Parfum Dior online.

Daca iti doresti un parfum Dior rezistent pentru o ocazie mai aparte, atunci apa de parfum J’ADORE 100ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc isi vor pastra un timp indelungat aroma pe piele.

Alege sa cumperi online Apa de Parfum Dior J’ADORE 100ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: