Apa de Parfum Dior J'ADORE INFINISSIME 100ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Parfum Dior J’ADORE INFINISSIME 100ml si te vei face rapid remarcat/a indiferent de eveniment. Achizitionat pentru tine sau cineva drag, un parfum original Dior este cea mai potrivita alegere pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Parfum Dior J’ADORE INFINISSIME 100ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Parfum Dior
Id Produs: PPADIOR1459941

Redescoperă splendoarea superbului J’Adore cu această nouă apă de parfum J’adore Infinissime. Acesta are o aromă senzuală și puternică obținută din buchetul superb cu note de iasomie, ylang ylang și tuberoză. Așa cum sunteți deja obișnuiți acesta vine într-o sticluță superbă, asemenea unei bijuterii, precum toate variantele superbului J’Adore.

Brand: Dior
Colectie: J’ADORE INFINISSIME 100ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Dior dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Parfum Dior online.

Daca iti doresti un parfum Dior rezistent pentru o ocazie mai aparte, atunci apa de parfum J’ADORE INFINISSIME 100ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc isi vor pastra un timp indelungat aroma pe piele.

Alege sa cumperi online Apa de Parfum Dior J’ADORE INFINISSIME 100ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: