Apa de Parfum Dolce & Gabbana DOLCE 50ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Parfum Dolce & Gabbana DOLCE 50ml si te vei face rapid remarcat/a indiferent de ocazie. Achizitionat pentru tine sau cineva drag, un parfum Dolce & Gabbana original este cea mai inspirata alegere pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Parfum Dolce & Gabbana DOLCE 50ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Parfum Dolce & Gabbana
Id Produs: PPAEPDOGA1067007

Un parfum bland, plin de emotie si sensibilitate, inspirat dintr-o calatorie seducatoare din insorita Sicilie. Dolce spune povestea romantica dintre doi tineri, uniti printr-un sarut iluzoriu de o minunata floare de portocal. Aroma predominanta a parfumului Dolce este cea de flori albe, floarea de portocal alaturi de cea de papaya, de narcisa si cea de nufar devenind un buchet aromatic fin, marca a puritatii si feminitatii. Baza parfumului este catifelata, compusa din casmir si mosc.

Brand: Dolce & Gabbana
Colectie: DOLCE 50ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Dolce & Gabbana dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt menite sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Parfum Dolce & Gabbana online.

Daca iti doresti un parfum Dolce & Gabbana rezistent pentru o ocazie mai speciala atunci apa de parfum DOLCE 50ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc isi vor pastra aroma pe piele un timp indelungat.

Alege sa cumperi online Apa de Parfum Dolce & Gabbana DOLCE 50ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: