Apa de Parfum Dolce & Gabbana INTENSO 125ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Parfum Dolce & Gabbana INTENSO 125ml si te vei face rapid remarcat/a indiferent de eveniment. Achizitionat pentru tine sau cineva drag, un parfum original Dolce & Gabbana este cea mai potrivita alegere pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Parfum Dolce & Gabbana INTENSO 125ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Parfum Dolce & Gabbana
Id Produs: PPAEPDOGA1105411

Dolce&Gabbana Intenso Pour Homme este o aroma eleganta, lemnoasa, cu o compozitie perfect echilibrata: proaspata si pura, dar in acelasi timp calda si profunda. Compozitia se deschide cu puternice valuri de inspiratie marina, busuioc si lavanda, iar inima este bogata si unica, datorita aromei proaspat descoperite de lemn de mult pe Moepel, ce te duce cu gandul la rafinamentul frunzei de tutun. Aceasta aroma este inconjurata de note luxuriante de flori salbatice si miere. Parfumul lasa o urma intensa de labdanum, lemn de santal si chiparos.

Brand: Dolce & Gabbana
Colectie: INTENSO 125ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Dolce & Gabbana dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Parfum Dolce & Gabbana online.

Daca iti doresti un parfum Dolce & Gabbana rezistent pentru o ocazie mai aparte, atunci apa de parfum INTENSO 125ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc isi vor pastra un timp indelungat aroma pe piele.

Alege sa cumperi online Apa de Parfum Dolce & Gabbana INTENSO 125ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: