Apa de Parfum Dolce & Gabbana THE ONLY ONE 2 100ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Parfum Dolce & Gabbana THE ONLY ONE 2 100ml si te vei face rapid remarcat/a indiferent de eveniment. Achizitionat pentru tine sau cineva drag, un parfum original Dolce & Gabbana este cea mai potrivita alegere pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Parfum Dolce & Gabbana THE ONLY ONE 2 100ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Parfum Dolce & Gabbana
Id Produs: PPADOGA1356647

Povestea femeii puternice continua cu noul parfum The Only One 2. Aroma unica te captiveaza prin debutul fructat dat de para și fructe de pădure rosii, presarate cu petale delicate de frezie. Inima reprezintă ideal încrederea femeii prin aromele intense de cafea, trandafir și violete. Baza dulce este compusa din tonka și paciuli. Acest elixir magnetic este incapsulat într-o sticla de un roșu pasional, ornata cu detalii aurii pretioase. Femeia Dolce & Gabbana știe ce își dorește și cum sa obțină.

Brand: Dolce & Gabbana
Colectie: THE ONLY ONE 2 100ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Dolce & Gabbana dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Parfum Dolce & Gabbana online.

Daca iti doresti un parfum Dolce & Gabbana rezistent pentru o ocazie mai aparte, atunci apa de parfum THE ONLY ONE 2 100ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc isi vor pastra un timp indelungat aroma pe piele.

Alege sa cumperi online Apa de Parfum Dolce & Gabbana THE ONLY ONE 2 100ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: