Apa de Parfum Egofacto PRENDS GARDE A TOI 50ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Parfum Egofacto PRENDS GARDE A TOI 50ml si te vei face rapid remarcat/a indiferent de ocazie. Achizitionat pentru tine sau cineva drag, un parfum Egofacto original este cea mai inspirata alegere pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Parfum Egofacto PRENDS GARDE A TOI 50ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Parfum Egofacto
Id Produs: PPAEPEGOFPGT50

Prends Garde a Toi de la Ego Facto este un alt tip de parfum extrem de special, despre care se spune ca a fost creat avand in minte personajul celebrei Carmen, eroina de opera care era un formidabil vartej de emotii si dorinte. Un vartej de iasomie, lemnde santal si frunze de urzici, o premiera in parfumeria mondiala.

Brand: Egofacto
Colectie: PRENDS GARDE A TOI 50ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Egofacto dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt menite sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Parfum Egofacto online.

Daca iti doresti un parfum Egofacto rezistent pentru o ocazie mai speciala atunci apa de parfum PRENDS GARDE A TOI 50ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc isi vor pastra aroma pe piele un timp indelungat.

Alege sa cumperi online Apa de Parfum Egofacto PRENDS GARDE A TOI 50ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: