Apa de Parfum Escada MAGNETISM 75ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Parfum Escada MAGNETISM 75ml si te vei face rapid remarcat/a indiferent de ocazie. Achizitionat pentru tine sau cineva drag, un parfum Escada original este cea mai inspirata alegere pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Parfum Escada MAGNETISM 75ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Parfum Escada
Id Produs: PPAEPESCAE0525000

Parfum cu vanilie orientala, dedicat femeii cu o putere magnetica de seductie, Escada Magnetism, lansat in 2003, se compune din arome fructate de coacaz negru, pepene si fructe rosii de padure, invaluite intr-o suita de note florale, din care se remarca atingerile de magnolie, frezie, iasomie, trandafir si floare de migdala. Cand veti simti si atingerile delicate, dar determinate de lemn de santal, ambra, patchouli si caramel, veti fi deja seduse de valtoarea de arome care va “vorbesc” ca si cum v-ar sti de o viata intreaga.

Brand: Escada
Colectie: MAGNETISM 75ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Escada dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt menite sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Parfum Escada online.

Daca iti doresti un parfum Escada rezistent pentru o ocazie mai speciala atunci apa de parfum MAGNETISM 75ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc isi vor pastra aroma pe piele un timp indelungat.

Alege sa cumperi online Apa de Parfum Escada MAGNETISM 75ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: