Apa de Parfum Estée Lauder BRONZE GODDESS 100ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Parfum Estée Lauder BRONZE GODDESS 100ml si te vei face rapid remarcat/a indiferent de eveniment. Achizitionat pentru tine sau cineva drag, un parfum original Estée Lauder este cea mai potrivita alegere pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Parfum Estée Lauder BRONZE GODDESS 100ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Parfum Estée Lauder
Id Produs: PPAEPELAU1242209

Estée Lauder lansează un parfum inspirat de pielea perfectă atinsă de razele soarelui a femeii rafinate. Aceasta este asemănată cu o zeiță, iar pentru a aduce la viață imaginea a fost creat un parfum special. Notele lemnoase de bază sunt delicat pătrunse de vanilie și ambră, în timp ce în inima parfumului se ascunde un buchet impresionant de flori format din iasomie Sambac și frangipani. Experiența începe cu o aromă citrică explozivă și captivantă ce conține mandarină și bergamotă, iar pentru un strop de intensitatea fost adăugat ghimbir. Evidențiază-ți senzualitatea cu Estée Lauder Bronze Goddess.

Brand: Estée Lauder
Colectie: BRONZE GODDESS 100ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Estée Lauder dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Parfum Estée Lauder online.

Daca iti doresti un parfum Estée Lauder rezistent pentru o ocazie mai aparte, atunci apa de parfum BRONZE GODDESS 100ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc isi vor pastra un timp indelungat aroma pe piele.

Alege sa cumperi online Apa de Parfum Estée Lauder BRONZE GODDESS 100ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: