Apa de Parfum Estée Lauder BRONZE GODDESS 50ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Parfum Estée Lauder BRONZE GODDESS 50ml si te vei face rapid remarcat/a indiferent de ocazie. Achizitionat pentru tine sau cineva drag, un parfum Estée Lauder original este cea mai inspirata alegere pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Parfum Estée Lauder BRONZE GODDESS 50ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Parfum Estée Lauder
Id Produs: PPAELAU1379988

Estée Lauder aduce un parfum inspirat de pielea perfectă atinsă de razele soarelui a femeii rafinate. Aceasta este asemănată cu o zeiță, iar pentru a aduce la viață imaginea a fost creat un parfum special. Notele lemnoase de bază sunt delicat pătrunse de vanilie și cocos, în timp ce în inima parfumului se ascunde un buchet impresionant de flori format din lavandă, iasomie, floare de portocal și de tiara. Experiența începe cu o aromă citrică explozivă și captivantă ce conține mandarină, portocală, lămâie și bergamotă. Evidențiază-ți senzualitatea cu noul Estée Lauder Bronze Goddess.

Brand: Estée Lauder
Colectie: BRONZE GODDESS 50ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Estée Lauder dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt menite sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Parfum Estée Lauder online.

Daca iti doresti un parfum Estée Lauder rezistent pentru o ocazie mai speciala atunci apa de parfum BRONZE GODDESS 50ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc isi vor pastra aroma pe piele un timp indelungat.

Alege sa cumperi online Apa de Parfum Estée Lauder BRONZE GODDESS 50ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: