Apa de Parfum Estée Lauder KNOWING 75 ML 75ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Parfum Estée Lauder KNOWING 75 ML 75ml si te vei face rapid remarcat/a indiferent de ocazie. Achizitionat pentru tine sau cineva drag, un parfum Estée Lauder original este cea mai inspirata alegere pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Parfum Estée Lauder KNOWING 75 ML 75ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Parfum Estée Lauder
Id Produs: PPAEPELAU1129257

ESTEE LAUDER KNOWING este un parfum proaspat, romantic, ce iti pune perfect in valoare stilul, eleganta si originalitatea. Prima impresie este o combinatie incantatoare de arome florale, mimoza, trandafiri si tuberoze, cu note fructate de pruna coapta si pepene dulce. Inima parfumului este picanta, indrazneata, fara sa fie coplesitoare: arome de cuisoare, iris si dafin se unesc armonios si se prelungesc intr-o baza de esente lemnoase pretioase: santal, vetiver si patchouli.

Brand: Estée Lauder
Colectie: KNOWING 75 ML 75ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Estée Lauder dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt menite sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Parfum Estée Lauder online.

Daca iti doresti un parfum Estée Lauder rezistent pentru o ocazie mai speciala atunci apa de parfum KNOWING 75 ML 75ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc isi vor pastra aroma pe piele un timp indelungat.

Alege sa cumperi online Apa de Parfum Estée Lauder KNOWING 75 ML 75ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: