Apa de Parfum Estée Lauder MODERN MUSE LE ROUGE GLOSS 100ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Parfum Estée Lauder MODERN MUSE LE ROUGE GLOSS 100ml si te vei face rapid remarcat/a indiferent de ocazie. Achizitionat pentru tine sau cineva drag, un parfum Estée Lauder original este cea mai inspirata alegere pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Parfum Estée Lauder MODERN MUSE LE ROUGE GLOSS 100ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Parfum Estée Lauder
Id Produs: PPAEPELAU1210345

Imbraca-te in arome stralucitoare, indrazneste sa stralucesti. Apa de Parfum Estee Lauder Modern Muse Le Rouge Gloss te inspira cu o compozitie de acorduri contrastante, de la note fructate la condimente, de la buchete florale la acorduri de piele si o baza pretioasa din sofran, miere si vanilie. Inspira-i si toti te vor urma!

Brand: Estée Lauder
Colectie: MODERN MUSE LE ROUGE GLOSS 100ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Estée Lauder dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt menite sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Parfum Estée Lauder online.

Daca iti doresti un parfum Estée Lauder rezistent pentru o ocazie mai speciala atunci apa de parfum MODERN MUSE LE ROUGE GLOSS 100ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc isi vor pastra aroma pe piele un timp indelungat.

Alege sa cumperi online Apa de Parfum Estée Lauder MODERN MUSE LE ROUGE GLOSS 100ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: