Apa de Parfum Estée Lauder PRIVATE COLLECTION 50 ML 50ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Parfum Estée Lauder PRIVATE COLLECTION 50 ML 50ml si te vei face rapid remarcat/a indiferent de eveniment. Achizitionat pentru tine sau cineva drag, un parfum original Estée Lauder este cea mai potrivita alegere pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Parfum Estée Lauder PRIVATE COLLECTION 50 ML 50ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Parfum Estée Lauder
Id Produs: PPAEPELAU40811

Bunul gust al legendarei Estee Lauder este mai mult decat bine cunoscut, o suita de alegeri personale imbatatoare pe care celebra doamna cu greu a consimtit sa le faca cunoscute si publicului larg. Private Collection de la Estee Lauder, lansata in 1973, e o declaratie de o intimitate naucitoare, o explozie florala cu zeci de arome condimentate cu ingrediente secrete!

Brand: Estée Lauder
Colectie: PRIVATE COLLECTION 50 ML 50ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Estée Lauder dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Parfum Estée Lauder online.

Daca iti doresti un parfum Estée Lauder rezistent pentru o ocazie mai aparte, atunci apa de parfum PRIVATE COLLECTION 50 ML 50ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc isi vor pastra un timp indelungat aroma pe piele.

Alege sa cumperi online Apa de Parfum Estée Lauder PRIVATE COLLECTION 50 ML 50ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: