Apa de Parfum Estée Lauder WHITE LINEN 60 ML 60ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Parfum Estée Lauder WHITE LINEN 60 ML 60ml si te vei face rapid remarcat/a indiferent de ocazie. Achizitionat pentru tine sau cineva drag, un parfum Estée Lauder original este cea mai inspirata alegere pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Parfum Estée Lauder WHITE LINEN 60 ML 60ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Parfum Estée Lauder
Id Produs: PPAEPELAU1129259

Parfumul Estee Lauder WHITE LINEN este un adevarat clasic, creat acum aproape 40 de ani de Sophia Grojsman, unul dintre cei mai apreciati parfumieri din lume. Este un parfum indraznet si energic, cu un debut vibrant de lamaii proaspete, piersici si trandafiri. Inima florala este bogata si sofisticata, cu note de garoafa, iris, orhidee si liliac, in timp ce baza aduce rafinamentul si adancimea notelor lemnoase pretioase: vetiver, santal, chihlimbar si cedru.

Brand: Estée Lauder
Colectie: WHITE LINEN 60 ML 60ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Estée Lauder dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt menite sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Parfum Estée Lauder online.

Daca iti doresti un parfum Estée Lauder rezistent pentru o ocazie mai speciala atunci apa de parfum WHITE LINEN 60 ML 60ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc isi vor pastra aroma pe piele un timp indelungat.

Alege sa cumperi online Apa de Parfum Estée Lauder WHITE LINEN 60 ML 60ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: