Apa de Parfum Giorgio Armani ACQUA DI GIO PROFONDO 40ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Parfum Giorgio Armani ACQUA DI GIO PROFONDO 40ml si te vei face rapid remarcat/a indiferent de ocazie. Achizitionat pentru tine sau cineva drag, un parfum Giorgio Armani original este cea mai inspirata alegere pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Parfum Giorgio Armani ACQUA DI GIO PROFONDO 40ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Parfum Giorgio Armani
Id Produs: PPAARMA1442301

Familia Acqua de Gio se extinde cu noua apă de parfum Profondo. O creație ce explorează intensiatea apelor și îl reprezintă pe bărbatul modern care îmbrățișsează valoarea libertății și profunzimea sufletului. Oferind o nouă dimensiune unui parfum deja iubit, Profondo este precum o scufundare în adâncul oceanului ce te face să te regăsești pe tine. Acesta are o aromă proaspătă, citrică și aromatică. Notele de mandarină, bergamotă și cele marine te fac să te scufunzi reconectându-te la natură prin note de lavandă, rozmarin și chiparos și ancorându-te în note de mosc, paciuli și ambră.

Brand: Giorgio Armani
Colectie: ACQUA DI GIO PROFONDO 40ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Giorgio Armani dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt menite sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Parfum Giorgio Armani online.

Daca iti doresti un parfum Giorgio Armani rezistent pentru o ocazie mai speciala atunci apa de parfum ACQUA DI GIO PROFONDO 40ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc isi vor pastra aroma pe piele un timp indelungat.

Alege sa cumperi online Apa de Parfum Giorgio Armani ACQUA DI GIO PROFONDO 40ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: