Apa de Parfum Giorgio Armani ARMANI CODE POUR FEMME ABSOLU 75ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Parfum Giorgio Armani ARMANI CODE POUR FEMME ABSOLU 75ml si te vei face rapid remarcat/a indiferent de eveniment. Achizitionat pentru tine sau cineva drag, un parfum original Giorgio Armani este cea mai potrivita alegere pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Parfum Giorgio Armani ARMANI CODE POUR FEMME ABSOLU 75ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Parfum Giorgio Armani
Id Produs: PPAARMA1378442

Armani Code Absolu Pour Femme este parfumul femeii rafinate și elegante, plină de farmec și delicată. Debutul citric dat de mandarină și floare de portocal este condimentat de înțepătorul ghimbir. Inima te poartă într-o călătorie prin grădini pline de iasomie Sambac, flori de portocal și tuberoze, iar baza aduce note liniștitoare de tonka, vanilie și lemn de santal.

Brand: Giorgio Armani
Colectie: ARMANI CODE POUR FEMME ABSOLU 75ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Giorgio Armani dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Parfum Giorgio Armani online.

Daca iti doresti un parfum Giorgio Armani rezistent pentru o ocazie mai aparte, atunci apa de parfum ARMANI CODE POUR FEMME ABSOLU 75ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc isi vor pastra un timp indelungat aroma pe piele.

Alege sa cumperi online Apa de Parfum Giorgio Armani ARMANI CODE POUR FEMME ABSOLU 75ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: