Apa de Parfum Giorgio Armani LIGHT DI GIOIA 50ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Parfum Giorgio Armani LIGHT DI GIOIA 50ml si te vei face rapid remarcat/a indiferent de ocazie. Achizitionat pentru tine sau cineva drag, un parfum Giorgio Armani original este cea mai inspirata alegere pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Parfum Giorgio Armani LIGHT DI GIOIA 50ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Parfum Giorgio Armani
Id Produs: PPAARMA1382611

Light di Gioia creată de Giorgio Armani este o apă de parfum cu acorduri florale și lemnoase. Ca note de vârf vom întâlni bergamota, ca note de mijloc au fost alese gardenia și iasomia, iar la bază se regăsesc note lemnoase și mosc alb. Este un parfum feminin, creat să capteze lumina și căldura soarelui pentru a inspira femeile să se reconecteze cu natura și să strălucească.

Brand: Giorgio Armani
Colectie: LIGHT DI GIOIA 50ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Giorgio Armani dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt menite sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Parfum Giorgio Armani online.

Daca iti doresti un parfum Giorgio Armani rezistent pentru o ocazie mai speciala atunci apa de parfum LIGHT DI GIOIA 50ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc isi vor pastra aroma pe piele un timp indelungat.

Alege sa cumperi online Apa de Parfum Giorgio Armani LIGHT DI GIOIA 50ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: