Apa de Parfum Givenchy LIVE IRRESISTIBLE 75ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Parfum Givenchy LIVE IRRESISTIBLE 75ml si te vei face rapid remarcat/a indiferent de ocazie. Achizitionat pentru tine sau cineva drag, un parfum Givenchy original este cea mai inspirata alegere pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Parfum Givenchy LIVE IRRESISTIBLE 75ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Parfum Givenchy
Id Produs: PPAEPGIVE1145648

Un cadou inspirat pentru cea mai buna prietena sau pentru tine insati, Live Irresistible by Givenchy este mai mult decat un parfum, un mesaj despre viata si fericire: traiesti o singura data, deci astazi este o zi perfecta pentru a incepe o viata irezistibila! Profita de sansa si trezeste-ti simturile cu aceasta aroma incantatoare ce te va face sa vezi viata in roz stralucitor. Compozitia se deschide cu un mix surprinzator de ananas si trandafir rosu, apoi aduce tonuri picante de piper, doar pentru a se lasa purtata catre o mare senzuala de mosc si chihlimbar.

Brand: Givenchy
Colectie: LIVE IRRESISTIBLE 75ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Givenchy dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt menite sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Parfum Givenchy online.

Daca iti doresti un parfum Givenchy rezistent pentru o ocazie mai speciala atunci apa de parfum LIVE IRRESISTIBLE 75ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc isi vor pastra aroma pe piele un timp indelungat.

Alege sa cumperi online Apa de Parfum Givenchy LIVE IRRESISTIBLE 75ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: