Apa de Parfum Gucci BAMBOO 75ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Parfum Gucci BAMBOO 75ml si te vei face rapid remarcat/a indiferent de eveniment. Achizitionat pentru tine sau cineva drag, un parfum original Gucci este cea mai potrivita alegere pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Parfum Gucci BAMBOO 75ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Parfum Gucci
Id Produs: PPAEPGUCI1136208

Gucci Bamboo Eau de Parfum este o combinatie moderna, revigoranta de esente florale exotice si lemn pretios, senzual. Compozitia se deschide cu note scanteietoare de bergamota, doar pentru a plonja mai tarziu intr-un buchet superb de crini Casablanca, combinat cu acorduri luxuriante de ylang ylang din insulele Comore. Baza este calda si intensa, cu tonuri senzuale de lemn de santal, chihlimbar si vanilie voluptoasa.

Brand: Gucci
Colectie: BAMBOO 75ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Gucci dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Parfum Gucci online.

Daca iti doresti un parfum Gucci rezistent pentru o ocazie mai aparte, atunci apa de parfum BAMBOO 75ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc isi vor pastra un timp indelungat aroma pe piele.

Alege sa cumperi online Apa de Parfum Gucci BAMBOO 75ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: