Apa de Parfum Gucci GUILTY ABSOLUTE POUR FEMME 50ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Parfum Gucci GUILTY ABSOLUTE POUR FEMME 50ml si te vei face rapid remarcat/a indiferent de ocazie. Achizitionat pentru tine sau cineva drag, un parfum Gucci original este cea mai inspirata alegere pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Parfum Gucci GUILTY ABSOLUTE POUR FEMME 50ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Parfum Gucci
Id Produs: PPAEPGUCI1292091

Gucci Guilty Absolute pour Femme este un parfum parca desprins dintr-o poveste, locul vrajit unde, atat in folclor si in mitologie, se intampla lucruri supranaturale. Din adancurile sale, s-au iscat povesti despre creaturile magice care o locuiau, precum, elfi, spiridusi, zane care ademeneau barbatii cu frumusetea lor si ii faceau sa se rataceasca. Un asemenea parfum ademenitor poate fi Gucci Absolute pour Femme, ale carui mure, trandafir bulgaresc, bergamota si note de baza de chiparos te vor transporta intr – o asemenea poveste magnifica, unde vei fi personajul principal.

Brand: Gucci
Colectie: GUILTY ABSOLUTE POUR FEMME 50ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Gucci dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt menite sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Parfum Gucci online.

Daca iti doresti un parfum Gucci rezistent pentru o ocazie mai speciala atunci apa de parfum GUILTY ABSOLUTE POUR FEMME 50ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc isi vor pastra aroma pe piele un timp indelungat.

Alege sa cumperi online Apa de Parfum Gucci GUILTY ABSOLUTE POUR FEMME 50ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: