Apa de Parfum Guerlain GUERLAIN HOMME INTENSE 100 ML 100ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Parfum Guerlain GUERLAIN HOMME INTENSE 100 ML 100ml si te vei face rapid remarcat/a indiferent de ocazie. Achizitionat pentru tine sau cineva drag, un parfum Guerlain original este cea mai inspirata alegere pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Parfum Guerlain GUERLAIN HOMME INTENSE 100 ML 100ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Parfum Guerlain
Id Produs: PPAEPGUER1214065

Parfumul Guerlain Homme este un mix lemnos aromatic pentru barbati mai mult instinctuali decat rationali, mai mult pasionali decat calculati. Compozitia dezvaluie note fresh de limeta, bergamota si menta alaturi de acorduri aromate de mojito si rom, pe un fond misterios de cedru si vetiver. Acestea fiind spuse, esti pregatit sa eliberezi fiara din tine?

Brand: Guerlain
Colectie: GUERLAIN HOMME INTENSE 100 ML 100ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Guerlain dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt menite sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Parfum Guerlain online.

Daca iti doresti un parfum Guerlain rezistent pentru o ocazie mai speciala atunci apa de parfum GUERLAIN HOMME INTENSE 100 ML 100ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc isi vor pastra aroma pe piele un timp indelungat.

Alege sa cumperi online Apa de Parfum Guerlain GUERLAIN HOMME INTENSE 100 ML 100ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: