Apa de Parfum Guerlain MON GUERLAIN 50ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Parfum Guerlain MON GUERLAIN 50ml si te vei face rapid remarcat/a indiferent de ocazie. Achizitionat pentru tine sau cineva drag, un parfum Guerlain original este cea mai inspirata alegere pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Parfum Guerlain MON GUERLAIN 50ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Parfum Guerlain
Id Produs: PPAEPGUER1238075

Un parfum fresh-oriental a carui imagine este superba Angelina Jolie, Mon Guerlain declanseaza pasiunea imbinand arome de lavanda Carla, vanilie Tahitensis, iasomie Sambac si santal. O creatie olfactiva care ilustreaza imaginea femeii contemporane, care iese din tiparele traditionale. Daca nu-l ai deja in colectia de parfumuri merita sa-i oferi un loc special, cel putin pentru notele delicioase de vanilie.

Brand: Guerlain
Colectie: MON GUERLAIN 50ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Guerlain dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt menite sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Parfum Guerlain online.

Daca iti doresti un parfum Guerlain rezistent pentru o ocazie mai speciala atunci apa de parfum MON GUERLAIN 50ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc isi vor pastra aroma pe piele un timp indelungat.

Alege sa cumperi online Apa de Parfum Guerlain MON GUERLAIN 50ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: