Apa de Parfum Hermes TERRE D'HERMES PARFUM 75ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Parfum Hermes TERRE D’HERMES PARFUM 75ml si te vei face rapid remarcat/a indiferent de ocazie. Achizitionat pentru tine sau cineva drag, un parfum Hermes original este cea mai inspirata alegere pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Parfum Hermes TERRE D’HERMES PARFUM 75ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Parfum Hermes
Id Produs: PPAEXHERM219820

Experimenteaza o alchimie aromatica fascinanta si traieste intens povestea pe care Hermes a creat-o cu atata inspiratie pentru tine! Pornind de la elementele vitale ale lumii- pamant, apa, aer- Terre D’Hermes reprezinta o metamorfoza de esente magnifice care se unesc intr-o aroma irezistibila. Compus din note citrice la varf, precum portocala si bergamota, Terre D’Hermes continua cu arome de muscata si piper, finalizand cu o patura lemnoasa de cedru, paciuli si vetiver.

Brand: Hermes
Colectie: TERRE D’HERMES PARFUM 75ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Hermes dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt menite sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Parfum Hermes online.

Daca iti doresti un parfum Hermes rezistent pentru o ocazie mai speciala atunci apa de parfum TERRE D’HERMES PARFUM 75ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc isi vor pastra aroma pe piele un timp indelungat.

Alege sa cumperi online Apa de Parfum Hermes TERRE D’HERMES PARFUM 75ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: