Apa de Parfum Hermes TWILLY D'HERMES 85ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Parfum Hermes TWILLY D’HERMES 85ml si te vei face rapid remarcat/a indiferent de eveniment. Achizitionat pentru tine sau cineva drag, un parfum original Hermes este cea mai potrivita alegere pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Parfum Hermes TWILLY D’HERMES 85ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Parfum Hermes
Id Produs: PPAEPHERM1265383

Inspirat de faimoasele esarfe Hermes, Twilly d’Hermes este un parfum ce aduce o uimitoare rasturnare de viziune in universul brand-ului. In sticla jucausa, cu palarie si mini esarfa, gasesti feminitate, tinerete si spirit independent, toate intr-o compozitie ce exuda cu note delicioase de ghimbir, tuberoza si lemn de santal.

Brand: Hermes
Colectie: TWILLY D’HERMES 85ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Hermes dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Parfum Hermes online.

Daca iti doresti un parfum Hermes rezistent pentru o ocazie mai aparte, atunci apa de parfum TWILLY D’HERMES 85ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc isi vor pastra un timp indelungat aroma pe piele.

Alege sa cumperi online Apa de Parfum Hermes TWILLY D’HERMES 85ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: