Apa de Parfum Hugo Boss BOSS THE SCENT INTENSE 50ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Parfum Hugo Boss BOSS THE SCENT INTENSE 50ml si te vei face rapid remarcat/a indiferent de ocazie. Achizitionat pentru tine sau cineva drag, un parfum Hugo Boss original este cea mai inspirata alegere pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Parfum Hugo Boss BOSS THE SCENT INTENSE 50ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Parfum Hugo Boss
Id Produs: PPAEPBOSS1262179

Hugo Boss The Scent Intense este acea colonie care contureaza o noua versiune a unei masculinitati puternice, atragatoare si pline de incredere. Fructul Maninka din Africa va contribui la aceasta vraja afrodisiaca, cu notele de neuitat de cardamom, ghimbir, vanilie si piele, care ii reliefeaza farmecul magnetic. Remanenta si aroma matura sunt doar doua dintre atu-urile acestui parfum magnific.

Brand: Hugo Boss
Colectie: BOSS THE SCENT INTENSE 50ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Hugo Boss dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt menite sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Parfum Hugo Boss online.

Daca iti doresti un parfum Hugo Boss rezistent pentru o ocazie mai speciala atunci apa de parfum BOSS THE SCENT INTENSE 50ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc isi vor pastra aroma pe piele un timp indelungat.

Alege sa cumperi online Apa de Parfum Hugo Boss BOSS THE SCENT INTENSE 50ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: