Apa de Parfum Hugo Boss MA VIE 75ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Parfum Hugo Boss MA VIE 75ml si te vei face rapid remarcat/a indiferent de ocazie. Achizitionat pentru tine sau cineva drag, un parfum Hugo Boss original este cea mai inspirata alegere pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Parfum Hugo Boss MA VIE 75ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Parfum Hugo Boss
Id Produs: PPAEPBOSS1081768

O aroma proaspata, delicioasa, unica, inspirata de parfumul florii de cactus. Un trio al modernitatii, feminitatii si increderii in sine. Modernitatea este concentrata in prospetimea ierbala a notelor de varf, feminitatea sta in inima parfumului, inconjurata de accente de frezie, iasomie si boboci de trandafiri, iar baza calda, lemnoasa exprima increderea totala in sine.

Brand: Hugo Boss
Colectie: MA VIE 75ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Hugo Boss dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt menite sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Parfum Hugo Boss online.

Daca iti doresti un parfum Hugo Boss rezistent pentru o ocazie mai speciala atunci apa de parfum MA VIE 75ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc isi vor pastra aroma pe piele un timp indelungat.

Alege sa cumperi online Apa de Parfum Hugo Boss MA VIE 75ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: