Apa de Parfum Hugo Boss NUIT POUR FEMME 75 ML 75ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Parfum Hugo Boss NUIT POUR FEMME 75 ML 75ml si te vei face rapid remarcat/a indiferent de eveniment. Achizitionat pentru tine sau cineva drag, un parfum original Hugo Boss este cea mai potrivita alegere pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Parfum Hugo Boss NUIT POUR FEMME 75 ML 75ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Parfum Hugo Boss
Id Produs: PPAEPBOSS555542

Celebrul parfum creat de Hugo Boss si lansat in 2012 este aliatul perfect pentru sarmul feminin, acel quelque chose care incita imaginatia si desavarseste un look ravisant pentru o seara pe care o doriti speciala. Este acea atingere parfumata care face mica rochie neagra sa fie si mai dezirabila. Boss Nuit Pour Femme va invaluie in note seducatoare de piersica parfumata, iasomie feminina, violete senzuale si minunate note de santal. Un trup invaluit in Boss Nuit Pour Femme se face remarcat oriunde! Imaginea parfumului este superba Gwyneth Paltrow.

Brand: Hugo Boss
Colectie: NUIT POUR FEMME 75 ML 75ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Hugo Boss dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Parfum Hugo Boss online.

Daca iti doresti un parfum Hugo Boss rezistent pentru o ocazie mai aparte, atunci apa de parfum NUIT POUR FEMME 75 ML 75ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc isi vor pastra un timp indelungat aroma pe piele.

Alege sa cumperi online Apa de Parfum Hugo Boss NUIT POUR FEMME 75 ML 75ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: