Apa de Parfum Hugo Boss THE SCENT ABSOLUTE FOR HIM 100ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Parfum Hugo Boss THE SCENT ABSOLUTE FOR HIM 100ml si te vei face rapid remarcat/a indiferent de ocazie. Achizitionat pentru tine sau cineva drag, un parfum Hugo Boss original este cea mai inspirata alegere pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Parfum Hugo Boss THE SCENT ABSOLUTE FOR HIM 100ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Parfum Hugo Boss
Id Produs: PPABOSS1403326

Noua apă de parfum pentru bărbați de la Hugo Boss, The Scent Absolute, este un parfum oriental, puternic, intens și senzual. Notele de ghimbir, fructe de Maninka și vetiver îi oferă un aer misterios, magnetic și pasional. Sticla te duce cu gândul la o cușcă și simbolizează bărbatul ce încearcă să evadeze dincolo de gratii pentru a o cuceri pe ea, perechea sa feminină în forma parfumului The Scent Absolut for Her. Această creație olfactivă afrodiziacă este perfectă pentru bărbați puternici și plini de pasiune.

Brand: Hugo Boss
Colectie: THE SCENT ABSOLUTE FOR HIM 100ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Hugo Boss dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt menite sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Parfum Hugo Boss online.

Daca iti doresti un parfum Hugo Boss rezistent pentru o ocazie mai speciala atunci apa de parfum THE SCENT ABSOLUTE FOR HIM 100ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc isi vor pastra aroma pe piele un timp indelungat.

Alege sa cumperi online Apa de Parfum Hugo Boss THE SCENT ABSOLUTE FOR HIM 100ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: