Apa de Parfum Issey Miyake L'EAU D'ISSEY ROSE& ROSE 50ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Parfum Issey Miyake L’EAU D’ISSEY ROSE& ROSE 50ml si te vei face rapid remarcat/a indiferent de ocazie. Achizitionat pentru tine sau cineva drag, un parfum Issey Miyake original este cea mai inspirata alegere pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Parfum Issey Miyake L’EAU D’ISSEY ROSE& ROSE 50ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Parfum Issey Miyake
Id Produs: PPAIMIK1372603

Lasă-te transpusă într-o lume de vis de către noul parfum L’eau D’issey Rose & Rose semnat Issey Miyake. Debutul îndrăzneț este caracterizat de notele fructate de pară și zmeură condimentate cu piper roz. Parfumul ia calea delicateței prin notele de trandafir din cele mai rafinate soiuri – damasc, bulgăresc și centifolia. Baza este compusă dintr-un amestec perfect echilibrat de cashmeran și zmeură.

Brand: Issey Miyake
Colectie: L’EAU D’ISSEY ROSE& ROSE 50ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Issey Miyake dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt menite sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Parfum Issey Miyake online.

Daca iti doresti un parfum Issey Miyake rezistent pentru o ocazie mai speciala atunci apa de parfum L’EAU D’ISSEY ROSE& ROSE 50ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc isi vor pastra aroma pe piele un timp indelungat.

Alege sa cumperi online Apa de Parfum Issey Miyake L’EAU D’ISSEY ROSE& ROSE 50ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: