Apa de Parfum Jean Paul Gaultier CLASSIQUE INTENSE 50ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Parfum Jean Paul Gaultier CLASSIQUE INTENSE 50ml si te vei face rapid remarcat/a indiferent de ocazie. Achizitionat pentru tine sau cineva drag, un parfum Jean Paul Gaultier original este cea mai inspirata alegere pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Parfum Jean Paul Gaultier CLASSIQUE INTENSE 50ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Parfum Jean Paul Gaultier
Id Produs: PPAEPGAUT1088316

Dupa mai bine de 10 ani, faimosul Classique este reinterpretat de Francis Kurkdjian, care adauga la identitatea si caracterul floral al emblematicului parfum Jean Paul Gaultier o aura moderna si sofisticata. Classique Intense imbina 40% din ingredientele originale cu 60% esente noi, conducand la o compozitie energica si intensa, o explozie oriental-solara pentru simturi. Notele gurmande, rodiile si floarea de Tiare se impletesc cu floarea de portocal, trandafirul si pasionala iasomie pe un fond cald si elegant de paciuli si vanilie.

Brand: Jean Paul Gaultier
Colectie: CLASSIQUE INTENSE 50ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Jean Paul Gaultier dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt menite sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Parfum Jean Paul Gaultier online.

Daca iti doresti un parfum Jean Paul Gaultier rezistent pentru o ocazie mai speciala atunci apa de parfum CLASSIQUE INTENSE 50ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc isi vor pastra aroma pe piele un timp indelungat.

Alege sa cumperi online Apa de Parfum Jean Paul Gaultier CLASSIQUE INTENSE 50ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: