Apa de Parfum Jean Paul Gaultier Scandal 50ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Parfum Jean Paul Gaultier Scandal 50ml si te vei face rapid remarcat/a indiferent de ocazie. Achizitionat pentru tine sau cineva drag, un parfum Jean Paul Gaultier original este cea mai inspirata alegere pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Parfum Jean Paul Gaultier Scandal 50ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Parfum Jean Paul Gaultier
Id Produs: PPAEPGAUT1270390

Fii puternica, darama toate cliseele si aminteste-ti ca personalitatea ta versatila reprezinta intotdeauna o provocare. Si ce alt parfum mai potrivit sa porti decat Jean Paul Gaultier Scandal? Surprinde cu o aroma gurmanda moderna, cu note de portocala rosie, miere si patchouli, ascunse in sticla controversata, semnatura celebrului designer.

Brand: Jean Paul Gaultier
Colectie: Scandal 50ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Jean Paul Gaultier dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt menite sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Parfum Jean Paul Gaultier online.

Daca iti doresti un parfum Jean Paul Gaultier rezistent pentru o ocazie mai speciala atunci apa de parfum Scandal 50ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc isi vor pastra aroma pe piele un timp indelungat.

Alege sa cumperi online Apa de Parfum Jean Paul Gaultier Scandal 50ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: