Apa de Parfum Jil Sander SUNLIGHT 40ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Parfum Jil Sander SUNLIGHT 40ml si te vei face rapid remarcat/a indiferent de ocazie. Achizitionat pentru tine sau cineva drag, un parfum Jil Sander original este cea mai inspirata alegere pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Parfum Jil Sander SUNLIGHT 40ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Parfum Jil Sander
Id Produs: PPAJSAN1442291

Noua creație olfactivă Jil Sander este intensă, irezistibilă, feminină și carismatică. Este o apă de parfum perfectă pentu femei puternice a căror frumusețe nu cunnoaște vârstă. Parfumul este obținut dintr-un buchet oriental și elegant cu note de floare de portocal, heliorop și vanilie.

Brand: Jil Sander
Colectie: SUNLIGHT 40ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Jil Sander dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt menite sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Parfum Jil Sander online.

Daca iti doresti un parfum Jil Sander rezistent pentru o ocazie mai speciala atunci apa de parfum SUNLIGHT 40ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc isi vor pastra aroma pe piele un timp indelungat.

Alege sa cumperi online Apa de Parfum Jil Sander SUNLIGHT 40ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: