Apa de Parfum Jimmy Choo BLOSSOM 60 ML 60ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Parfum Jimmy Choo BLOSSOM 60 ML 60ml si te vei face rapid remarcat/a indiferent de ocazie. Achizitionat pentru tine sau cineva drag, un parfum Jimmy Choo original este cea mai inspirata alegere pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Parfum Jimmy Choo BLOSSOM 60 ML 60ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Parfum Jimmy Choo
Id Produs: PPAEPCHOO1121290

Jimmy Choo BLOSSOM este o aroma bogata, irezistibila, in acelasi timp proaspata si eleganta. Compozitia se deschide cu note suculente de fructe de padure rosii, lamai verzi, portocale si zmeura. Un buchet superb de trandafiri si muscat aromata cu puternice accente citrice. In urma ramane o unda calda de lemn de santal si mosc.

Brand: Jimmy Choo
Colectie: BLOSSOM 60 ML 60ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Jimmy Choo dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt menite sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Parfum Jimmy Choo online.

Daca iti doresti un parfum Jimmy Choo rezistent pentru o ocazie mai speciala atunci apa de parfum BLOSSOM 60 ML 60ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc isi vor pastra aroma pe piele un timp indelungat.

Alege sa cumperi online Apa de Parfum Jimmy Choo BLOSSOM 60 ML 60ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: