Apa de Parfum Juicy Couture VIVA LA JUICY 100ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Parfum Juicy Couture VIVA LA JUICY 100ml si te vei face rapid remarcat/a indiferent de eveniment. Achizitionat pentru tine sau cineva drag, un parfum original Juicy Couture este cea mai potrivita alegere pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Parfum Juicy Couture VIVA LA JUICY 100ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Parfum Juicy Couture
Id Produs: PPAEPCOUT159651

Juicy Couture Viva la Juicy este un parfum care personifica spiritul femeii seducatoare, stralucitoare. Un spirit liber si tineresc, o femeie care traieste clipa si este indragostita de moda si petreceri. Viva la Juicy este parfumul femeii care se hraneste cu esenta juicy a vietii, picurata aici in note de fructe de padure, gardenie, iasomie, caprifoi, praline, caramel si ambra.

Brand: Juicy Couture
Colectie: VIVA LA JUICY 100ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Juicy Couture dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Parfum Juicy Couture online.

Daca iti doresti un parfum Juicy Couture rezistent pentru o ocazie mai aparte, atunci apa de parfum VIVA LA JUICY 100ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc isi vor pastra un timp indelungat aroma pe piele.

Alege sa cumperi online Apa de Parfum Juicy Couture VIVA LA JUICY 100ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: