Apa de Parfum Kenzo AMOUR 50 ML 50ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Parfum Kenzo AMOUR 50 ML 50ml si te vei face rapid remarcat/a indiferent de ocazie. Achizitionat pentru tine sau cineva drag, un parfum Kenzo original este cea mai inspirata alegere pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Parfum Kenzo AMOUR 50 ML 50ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Parfum Kenzo
Id Produs: PPAEPKENZ830790

Celebrul Amour de la Kenzo va atrage privirea de la prima vedere: ambalajul este invaluit in culorile Asiei si dezvaluie sticluta fuchsia, cu parfumul care miroase a Paradis. Pasarea de pe ambalaj este mesagerul dragostei in fiecare zi, in care iubirea este traita la intensitate maxima. Paradisul parfumului marca Kenzo va cucereste prin notele atractive de migdale si caldura oferita de florile de cires japonez. Sentimentul este continuat de notele lemnoase, orez tailandez si se finalizeaza cu un strop de vanilie, intr-un mix exotic reusit. Bucurati-va de iubirea care va inconjoara in fiecare calatorie!

Brand: Kenzo
Colectie: AMOUR 50 ML 50ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Kenzo dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt menite sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Parfum Kenzo online.

Daca iti doresti un parfum Kenzo rezistent pentru o ocazie mai speciala atunci apa de parfum AMOUR 50 ML 50ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc isi vor pastra aroma pe piele un timp indelungat.

Alege sa cumperi online Apa de Parfum Kenzo AMOUR 50 ML 50ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: