Apa de Parfum Kenzo FLOWER 100ml cu comanda online

Rasfata-te cu Apa de Parfum Kenzo FLOWER 100ml si te vei face rapid remarcat/a indiferent de eveniment. Achizitionat pentru tine sau cineva drag, un parfum original Kenzo este cea mai potrivita alegere pe care o poti face.

VEZI PRET

Caracteristici Apa de Parfum Kenzo FLOWER 100ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri originale
Subcategorie: Apa de Parfum Kenzo
Id Produs: PPAEPKENZ665431

Parfumul Flower by Kenzo va sopteste prin intermediul notelor vibrante ca viata este frumoasa. Natura se contopeste cu aventura orasului prin notele florale de violeta si trandafir bulgaresc. Rafinamentul este continuat de notele voluptoase de vanilie, cu puritatea moscului alb si accentele lemnoase. Descoperiti misterul florii senzuale care va cucereste!

Brand: Kenzo
Colectie: FLOWER 100ml

Fiecare persoana are un parfum de suflet, iar brand-ul de parfumuri Kenzo dispune de o linie impresionanta de creatii originale de renume. Acestea sunt facute sa te ajute sa iti pui in lumina atat stilul unic cat si personalitatea, iar noi iti recomandam sa achizitionezi o Apa de Parfum Kenzo online.

Daca iti doresti un parfum Kenzo rezistent pentru o ocazie mai aparte, atunci apa de parfum FLOWER 100ml este cea mai potrivita alegere. Notele de mijloc isi vor pastra un timp indelungat aroma pe piele.

Alege sa cumperi online Apa de Parfum Kenzo FLOWER 100ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: